www.averoya.com

Hjertelig velkommen til hav, fjord og fjell!

Ferieleilighet på Søbstad, Averøy (ca. 15 km fra Atlanterhavsveien).

Her kan dere fiske, gå i fjellet og oppleve mange kulturminner i en flott kystnatur!

Priser og reservering Leiligheten Beliggenhet Reisebeskrivelse

Tysk/Deutsch

Russisk/Русский

English

Utsikt mot havet og vårt lille røde sjøhus.

Utsikt mot huset og fjorden. Til venstre er ferieleiligheten med egen inngang.

 

Grasklippere, tredødare og kompostkverner! Geitfrid og bukken Bruce

Ferieleiligheten, bilder av rommene:

 

Soverom «Munch»

 

Soverom «Troll»

 

Stue

 

 

 

Kjøkken

 

 

Gangen utenfor badet

 

 

 

Badet

 

Fjellturer/Utsiktspunkt

Meekknøken (751 moh) og Søbstadbjerja (193 moh) er eksempel på fantastiske utsiktspunkt i umiddelbar nærhet.

Utgangspunktet for Meekknøken er en kort biltur unna. Turen til Søbstadbjerja begynner på trappa til ferieleiligheten og etter en halv times gange er du på toppen. I postkassen kan du notere navn, værforhold og antall oppnådde toppturer!

Utsikt fra Søbstadbjerja mot storhavet og Hestskjæret fyr

 

Utsikt fra Meekknøken (751 moh).

Søbstadbjerja til venstre i bildet. Ferieleiligheten befinner seg på Søbstad, midt i bildet, der fjorden går over til storhavet.

tilbake

Helleristningene

Like i nærheten finner dere helleristninger som ble oppdaget for ca. 30 år siden og som sannsynligvis er over 6000 år gamle!

Les mer om helleristningene på Søbstad!

Hovedmotiv er hvalfigurer:

 

 

 

 

Beliggenhet: På kysten av nordvestlandet (Søbstad på Averøy i Møre og Romsdal) befinner ferieleiligheten seg med tilhørende stor hage, terasse og eget sjøhus. Atlanterhavsveien (kåret til århundrets byggverk) ligger bare en 10 minutters biltur unna. Fra huset er det bare et steinkast ned til sjøen. Severdigheter i området er bl.a. helleristninger, berghuler, Kvernes stavkirke og en fantastisk skjærgård.

Her finner du mer informasjon om de ulike severdighetene på Averøya!

Her finner du mer informasjon om den fasinerende Atlanterhavsveien!

 

tilbake

Mer om leiligheten: Leiligheten er komplett utrustet for fire personer (ved bruk av sovesofa i stua er det god plass for en femte person). Den er lys og romslig (ca. 70 m2 ). En energibesparende varmepumpe sørger for at leiligheten som også er fullt brukbar i vinterhalvåret, alltid har ønsket temperatur. Mulig med koselig vedfyring på kjøkkenet (gratis ved). Til disposisjon står en stue med TV og DVD-spiller, to soverom, et komplett utrustet kjøkken og et baderom med dusj og WC. Egen terasse med sittegruppe. Vaskemaskin. Båt med påhengsmoter er inkludert i prisen hvis man leier en uke eller lengre (dere betaler da bare for drivstoffet). Rikelig med fryseplass for fisk, samt eget rom hvor dere kan gjøre opp fisken. Husk å ta med innesko/tøfler til bruk i leiligheten.

Vi har bredbåndtilgang til PC-en! Ved et opphold på minst en uke er også sengeklær og håndklær inkludert i prisen. Hvis dere ikke ønsker å foreta sluttrengjøringen selv, vil dette koste 500 kr. Rikelig med parkeringsplass. Se forøvrig bilder av leiligheten ovenfor.

NB mulig å leie to ekstra soverom, hvert med to sengeplasser. Leiligheten får da 8 sengeplasser. Prisen for disse rommene avtales særskilt.

Båten (13 ft, påhengsmotor 5 hk):

Sikkerhet

Hvordan komme seg hit:

Flyplasser: Kristiansund N (20 km, inklusiv et kvarters fergetur), Molde ( 70 km).

Et kart viser beliggenheten på selve Averøy. Hvis dere kommer fra Kristiansund, kjør et kvarter i retning Molde og ta til høyre til Flatset. Etter ca. fire km tar dere av til høyre etter skilt mot Helleristninger. Huset ligger da umiddelbart på høyre side av veien. Hvis dere kommer fra Molde: kjør over Atlanterhavsveien til Averøy, 10 min. i retning Kristiansund (R64). Ta så til venstre retning Flatset.

Priser og reservering: Utleie på ukesbasis. Byttedag i sommersesongen: onsdager. Hvis dere ønsker å reservere, ta kontakt pr. mail: post@averoya.com

Pris pr. uke: kr. 4000, dvs. kr. 1000 pr. person pr. uke for en gruppe på fire. Da er sengeklær samt båtleie inkludert. Egne priser hvis behov for ekstra soverom.

Båten har plass til fire personer, bensin betaler dere selv. Hvis dere velger å ikke ta sluttrengjøringen selv koster dette kr. 500,-. Betalingsbetingelser for nye gjester: 25% av leiesummen betales innen 1-2 uker etter bestilling. Mer informasjon på mail. Hvis oppholdet avbestilles senere enn 60 dager før avtalt leietid vil disse 25% være å anse som et gebyr som tilfaller utleier.

Hjertelig velkommen til Averøya! Velkommen til hav, fjord og fjell!

mailto:post@averoya.com

Telefon: (0047) 48 25 72 98

Startsiden www.averoya.com

#Tilbake